Reeducació funcional

La reeducació funcional de forma senzilla és tornar a educar alguna cosa del nostre cos que s’ha vist alterada o oblidada en la funció. La reeducació funcional té 3 estadis que hem de tenir en compte:

1. Recuperació
2. Readaptació
3. Reentrenament

Les hores, els dies i les setmanes de cada un d’aquest estadis dependrà de la persona, de la lesió que tingui i del moment que comencem a realitzar les sessions. Del que es tracta és que el pacient aconsegueixi tornar a la vida quotidiana i social amb les millors condicions possible, sent capaç de respondre a les exigències que se li presentin. En el cas dels esportistes, el que busquem és una especificitat amb l’esport que practiquen, ja que cada esport té les seves capacitat a treballar. A FEM SALUT gestionem al pacient per una bona recuperació d’una lesió i/o per una post-operació. La millora de la mobilitat articular i el reforç muscular seran els dos grans objectius a tenir en compte.

Possibles lesions i post-operatoris que tractem:
– Dolor cervical-lumbar, protrusions i hernies discals.
– Lesió de menisc, lligament, tendó i múscul.
– Lesions òssies, com fissures i trencaments.
– Lesions nervioses.

També tractem amb pacient que han patit alguna patologia oncològica, cardio-respiratoria, metabòlica, renal i neurodegenerativa com:
– Ictus
– Hipertensió
– Diabetis
– Obesitat
– Alzheimer
– Parkinson
– Càncer

L’exercici físic amb un treball neuromuscular és clau com a tractament i per afavorir la recuperació o almenys perquè la malaltia no evolucioni de manera severa.

Hi ha packs de 5 sessions i de 10 sessions.