Exercici físic multicomponent pels casals d’avis

Aquest servei és per tots aquells ajuntaments, associacions de casals d’avis i residències de gent gran que vulguin comptar amb un professional de l’activitat física i l’esport amb experiència amb gent gran per desenvolupar un programa d’exercici físic multicomponent.

De què estem parlant?
– Doncs són sessions programades depenent dels usuaris que tenim en aquell centre/poble, i poder aplicar-hi exercicis de força, resistència, flexibilitat, capacitat cognitiva i relaxació.
– S’ha demostrat que amb aquest treball reduïm el risc de patir diferents malalties cardiovascular, renals i múscul-esquelètiques; i com també reduir les caigudes i la demència.

El propi professional es desplaça al centre/sala que l’ajuntament els hi habilita per desenvolupar l’activitat per aquells/es avis i avies que tenen ganes de passar-ho bé i realitzar exercici per mantenir-se actives i més àgils. Tot i amb això, es busca l’autonomia de la persona gran, prevenció de totes les malalties associades que pugui desenvolupar i la socialització que pugui tenir amb el grup.