Campus esportiu i saludable

Aquest servei va adreçat als ajuntaments i clubs esportius que vulguin organitzar un campus/casal esportiu i saludable.

A causa de les vacances d’estiu molts pares i mares es veuen en la necessitat de buscar ocupació als seus fills i filles per mantenir-los en actiu, millorar la sociabilitat, continuar amb el seu aprenentatge i evitar el sedentarisme.

Passar temps en contacte amb la natura, fer esport, desenvolupar la intel·ligència emocional, educar en valors, així com aprendre hàbits saludables i compartir-los amb els seus familiars, ajuda als nens/nenes a tenir un creixement sa i a sentir un benestar físic, mental i emocional.

La peculiaritat que presenta el nostre campus és la relació entre l’esport o els esports i els hàbits saludables: amb l’esport i el joc obtindran valors individuals i col·lectius òptims per valorar aquells aspectes importants respecte els seus companys i/o rivals, a més de desenvolupar les seves capacitats de motricitat, coordinació, equilibri i altres capacitats físiques bàsiques que hauria de tenir un nen/a.

Aprendran movent-se, creant, tocant, provant, sentint i escoltant, en definitiva, treballaran tots els seus sentits dins d’un àmbit saludable i divers.

Cal establir directrius específiques per cada cas, població, entitat…