AQUAGYM

Aquest servei d’ofereix per aquells centres esportius i ajuntaments que a l’estiu vulguin tenir el plaer de realitzar sessions d’aquagym (fitness aquàtic) a les seves piscines i que els seus usuaris passin una bona estona d’exercici i diversió.

El risc de lesió és mínim, ja que l’aquagym és de baix/mínim impacte, d’aquesta manera les articulacions de les extremitats inferiors no pateixen tant i en moltes ocasions, aquells que tenen problemes de menisc, cartílag…doncs agraeixen aquesta activitat.

Nosaltres oferim sessions d’una hora amb exercicis aeròbics, amb balls, exercicis de força, jocs, relax i sobretot diversió i socialització amb tot el grup.

La música és un aspecte clau en el nostre mètode de treball, ja que ens aporta aquell ritme i diversió per tirar endavant les sessions.

És una activitat apta per tots els públics, és a dir diferents edats i diferents nivells de condició física. A més, no és necessari que la gent sàpiga nedar, ja que es realitza en la zona on es toca de peu a la piscina.